At bevare et sundt og fyldigt hår kan være en udfordring, men med Gainerhairs unikke formulering er det muligt. Vores produkter indeholder nøje udvalgte ingredienser som Niacinamid, Koffein, Rosmarin Ekstrakt og Pebermynteolie. Disse aktive stoffer arbejder sammen for at styrke hårsækkene, stimulere hårvækst og sikre en sund hovedbund, hvilket gør Gainerhairs produkter til noget helt specielt.

Niacinamid

Niacinamid er en form for vitamin B3, der er kendt for sine antiinflammatoriske og antioxidant egenskaber. Det hjælper med at forbedre blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket øger tilførslen af ​​næringsstoffer til hårsækkene. Niacinamid styrker også hudens barrierefunktion, hvilket kan reducere irritation og fremme en sund hovedbund.

Koffein

Koffein er en kraftfuld stimulant, der ikke kun vækker dig om morgenen, men også kan vække dine hårsække. Forskning har vist, at koffein kan modvirke effekterne af DHT (dihydrotestosteron), som er en nøglefaktor i androgenetisk alopeci (mandligt hårtab). Ved at forlænge hårets anagen (vækst) fase kan koffein hjælpe med at stimulere hårvækst og forhindre for tidlig hårtab.

Rosmarin Ekstrakt

Rosmarin er kendt for sine antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber. Rosmarinolie har været brugt i århundreder som et naturligt middel mod hårtab. Det stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden og kan hjælpe med at levere de nødvendige næringsstoffer til hårsækkene. Studier har også vist, at rosmarinolie kan være lige så effektiv som minoxidil, en almindeligt anvendt behandling mod hårtab.

Pebermynteolie

Pebermynteolie indeholder menthol, som giver en kølende og beroligende effekt på hovedbunden. Udover at forbedre blodcirkulationen hjælper pebermynteolie med at fremme hårvækst ved at stimulere hårsækkene. Det har også antimikrobielle egenskaber, der kan hjælpe med at opretholde en sund hovedbund.

Litteratur:

Niacinamid og Hårvækst:

  • Xu, C., Dai, J., Ai, H., Du, W., & Ji, H. (2021). β-Nicotinamid mononukleotid fremmer celleproliferation og hårvækst ved at reducere oxidativt stress . Grænser i molekylær biovidenskab

Koffein og Hårvækst:

  • Fischer, TW, Hipler, U.-C., & Elsner, P. (2014). Effekt af koffein og testosteron på spredningen af ​​menneskelige hårsække in vitro. British Journal of Dermatology, 171 (5), 1031-1033

Rosmarin Ekstrakt og Hårvækst:

  • Panahi, Y., Taghizadeh, M., Marzony, ET, & Sahebkar, A. (2015). Rosmarinolie vs minoxidil 2% til behandling af androgenetisk alopeci: et randomiseret sammenlignende forsøg. Skinmed, 13 (1), 15-21.

Pebermynteolie og Hårvækst:

  • Åh, JY, Park, MA og Kim, YC (2014). Pebermynteolie fremmer hårvækst uden giftige tegn. Toxicological Research, 30 (4), 297-304.