Hårtab kan være ekstremt dyrt at fikse, når skaden først er sket. Derfor er det vigtigt at håndtere så tidligt som muligt. Nogle lægemidler har vist sig at have en gavnlig effekt mod hårtab, men de kommer ofte med uønskede bivirkninger.

Det handler om at forebygge hårtab ved at tage de rette skridt for at minimere så meget hårtab som muligt.

De fleste af os mænd bruger allerede hårvoks eller pomader. Dertil kommer, at vi ofte sover med stylingprodukterne i, hvilket giver den mulighed for at trænge dybt ned i hovedbunden, hvor den potentielt kan forårsage uoprettelig skade på hårsækkene over tid.

Derfor er det vigtigt at vælge et hårstylingprodukt, der er specielt designet til at give håret de bedste vækstbetingelser.

Stylingmæssigt fungerer GainerHairs produkter™ som dem du kender, men fusionerer ingredienser med dokumenteret effekt mod hårtab. Disse ingredienser styrker hårsækkene og giver sundere hår over tid.

GainerHairs™ produkter er formuleret med de fineste råvarer, indkøbt gennem vores danske leverandører. Kun ingredienser af højeste kvalitet er gode nok for os.

Selve formuleringen sker i Danmarks næststørste by, Aarhus, hvor alle elementer blandes sammen og til sidst bliver til et produkt, der fra start til slut er kvalitetssikret.

På den måde er GainerHairs™ produkter meget sikre og af utrolig høj kvalitet.

Det giver simpelthen ikke mening at bruge et stylingprodukt, der ikke er lavet til at beskytte dit hår. GainerHairs™ produkter er netop skabt til at beskytte og styrke dit hår.